top of page

Shop Refurbishment

A key part of the vision for the community shop was to create a more modern and functional retail space, as well as providing the opportunity to offer a multi-purpose space on the upper floor which can be used by locals and visitors.

We have been able to proceed with our plans for a major renovation of the premises, including an extension to the rear of the property, through a number of fundraising initiatives. In addition to our successful initial share offering and donations, the society was awarded a substantial grant from the Scottish Government's Regeneration Capital Grant Fund. This award, delivered through the Scottish Borders Council, has been pivotal to allowing us to move forward with the project.

Follow our progress

Follow our Instagram page to keep up to date with our alterations.

  • Instagram
bottom of page